Okazion! Po përfundojnë shitjet e apartamenteve luksoze!

Eshte ne nje zone te re te Tiranes. Nga godinat industriale ne lindje te zhvillimet e reja ne infrastrukture ne perendim zona ofron nje vend shume te favorshem ne zhvillimin e qytetit. Struktura ndodhet ne nje nga rruget me te rendesishme te Tiranes, prandaj FORM architects ka propozuar krijimin e nje hapsire publike e cila do krijoje nje qender te re per komunitetin gjithashtu do lidhi dhe pasazhet e kembesoreve te cilat pershkruajne zonen. 

Objekti ka nje forme te tille qe e ndan zonen ne dy hapsira te gjelberta te cilat lidhen nga pasazhet e kembesoreve. Hapsirat publike kane dy atmosfera te ndryshme, nje shesh me urban me gjelberim skulptural per pjesen komerciale i cili pozicionohet ngjitur me rrugen kryesore dhe nje hapsire e gjelber me intime me dru frutor ne pjesen e pasme te objektit. 

Kombinimi I ketyre dy hapsirave eshte dhe filozofia e zhvillimit te qytetit te Tiranes kur mund te kesh nje strukture banimi te rrethuar nga gjelberimi me nje pjese komerciale te rrugen kryesore dhe nje ambient per banoret ne brendesi te zones. SíRI formohet nga nje mbivendosje kubash te cilet lidhen ne qender te struktures duke krijuar nje forme unike dhe optimale ne menyre qe te rritet ekspozimi ndaj diellit dhe ajrit.

Ne pjeset kur keto kuba mungojne krijohen tarracat e gjelberta te cilat si nje karakteristike e vecante e ketij objekti manipulojne formen fillestare duke krijuar carje te cilat lejojne penetrimin e diellit ne brendesi . Kjo hapsire na jep mundesine e nje jetese prane natyres edhe pse e pozicionuar ne nje zone urbane. Me projetin SíRI ne donim te krijonim nje alternative ndryshe ne menyren e jeteses ne qytet duke e trajtuar jo si nje eksperimet te vecuar po si nje strukture unikale ne zemer te qytetit.

Leja e Ndërtimit

Çmimet Tona

Apartamente:
850 Euro/m2

Veranda (Apartamenti):
398 Euro/m2

Dyqane:
2000 Euro/m2

Veranda (Dyqane):
1000 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Projektim

Drone

Kërko Për Apartamentin Tënd!

Lajmerohuni

Regjistroni emailin tuaj per tu informuar mbi ecurine e punimeve ne SiRI!

   

Shkarkoni Broshurën SiRI

Nga godinat industriale ne lindje te zhvillimet e reja ne infrastrukture ne perendim zona ofron nje vend shume te favorshem ne zhvillimin e qytetit. Struktura ndodhet ne nje nga rruget me te rendesishme te Tiranes , prandaj FORM architects ka propozuar krijimin e nje hapsire publike e cila do krijoje nje qender te re per komunitetin gjithashtu do lidhi dhe pasazhet e kembesoreve te cilat pershkruajne zonen. 

Zhvillues

Kontakt SHPK - Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë. Lexo më shumë

Magnet.Al

Vendndodhja

 

Mundesi Kreditimi

KONTAKT

A  Buzë rrugës “Siri Kodra”, tek Blloku i Magazinave, Tiranë
T  +35542225338  
C  +355682029807
W  kontakt.al  
E  info@kontakt.al