Depo 210001

SiRi ofron gjithasht depo të cilat përmbushin nevojat e komunitetit. Këtu mund të përzgjidhni depon tuaj nga njësitë që ofrohen. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme , ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.

Njësi: 
Depo
Shkalla: 
2
Kati: 
-1
Sip: 
8.1m 2
Shkarko Planimetrine: 

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente nga:
850 Euro/m2

Veranda (apartamenti) nga:
398 Euro/m2

Dyqane nga:
2000 Euro/m2

Veranda (dyqane) nga:
1000 Euro/m2

Garazhe nga:
500 Euro/m2

Kërko njësinë tënde!