Garazhi 11011

SiRi ofron parkim nëntokesor i cili përmbush nevojat e komunitetit. Këtu mund te përzgjidhni vëndparkimin tuaj nga 93 njësite që ofrohen. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme , ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.

Njësi: 
Garazhe
Shkalla: 
1
Kati: 
-1
Sip: 
27.7m 2
Shkarko Planimetrine: 

Kërko apartamentin tënd!

X

Çmime

Apartamente nga:
850 Euro/m2

Veranda (apartamenti) nga:
398 Euro/m2

Dyqane nga:
2000 Euro/m2

Veranda (dyqane) nga:
1000 Euro/m2

Garazhe nga:
500 Euro/m2