Apartamenti 322

Apartamenti ideal për ato që kanë nevojë për më shumë komoditet. I orientuar nga jugu dhe me ndriçim optimal në çdo dhomë. Ka një ndarje të qartë funksionale që krijon një zonim te mirë të pjesës së natës në raport me atë të ditës, në mënyrë që të krijojë më shumë intimitet.

Njësi: 
Ap. 3+1
Shkalla: 
3
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Sip: 
128.2m 2
Shkarko Planimetrine: 

Kërko apartamentin tënd!

X

Çmime

Apartamente nga:
850 Euro/m2

Veranda (apartamenti) nga:
398 Euro/m2

Dyqane nga:
2000 Euro/m2

Veranda (dyqane) nga:
1000 Euro/m2

Garazhe nga:
500 Euro/m2