Apartamenti 184

You are here

Apartament 3+1. Ideal per ato që kane nevoje për më shumë komoditet.I orientuar nga jug-perendimi dhe me ndricim optimal ne cdo dhomë.Ka një ndarje të qartë funksionale. Përpara apartamentit ndodhen 2 tarraca te gjelbëruara te cilat I japin një atmosferë ndryshe apartamentit.

Detaje

Tipi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
1
Kati: 
8
Orientimi: 
Jug - Perëndim
Sipërfaqe Individuale: 
117.7 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
13.2 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme Apartamenti: 
130.9 m2
Sipërfaqe Verande: 
25.4 m2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
156.3m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Verifikim për të parandaluar spam. Vërtetoni me poshtë:

Leja e Ndërtimit

Çmimet Tona

Apartamente:
795 Euro/m2

Veranda (Apartamenti):
398 Euro/m2

Dyqane:
2000 Euro/m2

Veranda (Dyqane):
1000 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Agjenti Imobiliar

Agjenti Immobiliar

(+355) 68 202 9807

info@kontakt.al

Kërko Për Apartamentin Tënd!

Lajmerohuni

Regjistroni emailin tuaj per tu informuar mbi ecurine e punimeve ne SiRI!

   

Shkarkoni Broshurën SiRI

Nga godinat industriale ne lindje te zhvillimet e reja ne infrastrukture ne perendim zona ofron nje vend shume te favorshem ne zhvillimin e qytetit. Struktura ndodhet ne nje nga rruget me te rendesishme te Tiranes , prandaj FORM architects ka propozuar krijimin e nje hapsire publike e cila do krijoje nje qender te re per komunitetin gjithashtu do lidhi dhe pasazhet e kembesoreve te cilat pershkruajne zonen. 

Zhvillues

Kontakt SHPK - Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë. Lexo më shumë

Magnet.Al

Vendndodhja

 

Mundesi Kreditimi

KONTAKT

A  Buzë rrugës “Siri Kodra”, tek Blloku i Magazinave, Tiranë
T  +35542225338  
C  +355682029807
W  kontakt.al  
E  info@kontakt.al