Kërko Për Apartamentin Tënd!

Njësi në shitje

You are here

Depo 210001

Tipi: Depo

Sipërfaqja Totale: 8.10m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Depo 110001

Tipi: Depo

Sipërfaqja Totale: 8.10m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Depo 3101

Tipi: Depo

Sipërfaqja Totale: 8.50m 2

Kati: 1

Lexo më shumë

Garazhi 11013

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.50m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 21023

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.50m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11018

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.60m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 21037

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.60m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11032

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.60m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11033

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.60m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11034

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.60m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11035

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.80m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11014

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 26.90m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 21026

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 27.20m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11002

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 27.20m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11003

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 27.20m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11004

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 27.20m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11008

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 27.20m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11009

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 27.20m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 21006

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 27.50m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Garazhi 11027

Tipi: Garazhe

Sipërfaqja Totale: 27.70m 2

Kati: -1

Lexo më shumë

Pages

Leja e Ndërtimit

Çmimet Tona

Apartamente:
795 Euro/m2

Veranda (Apartamenti):
398 Euro/m2

Dyqane:
2000 Euro/m2

Veranda (Dyqane):
1000 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Kërko Për Apartamentin Tënd!

Lajmerohuni

Regjistroni emailin tuaj per tu informuar mbi ecurine e punimeve ne SiRI!

   

Shkarkoni Broshurën SiRI

Nga godinat industriale ne lindje te zhvillimet e reja ne infrastrukture ne perendim zona ofron nje vend shume te favorshem ne zhvillimin e qytetit. Struktura ndodhet ne nje nga rruget me te rendesishme te Tiranes , prandaj FORM architects ka propozuar krijimin e nje hapsire publike e cila do krijoje nje qender te re per komunitetin gjithashtu do lidhi dhe pasazhet e kembesoreve te cilat pershkruajne zonen. 

Zhvillues

Kontakt SHPK - Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë. Lexo më shumë

Magnet.Al

Vendndodhja

 

Mundesi Kreditimi

KONTAKT

A  Buzë rrugës “Siri Kodra”, tek Blloku i Magazinave, Tiranë
T  +35542225338  
C  +355682029807
W  kontakt.al  
E  info@kontakt.al