SiRI

Gjeneratë e re në Kontakt

Objekti ka një formë të tillë që e ndan zonën në dy hapsira të gjelbërta, të cilat lidhen nga pasazhet e këmbësorëve. Hapësirat publike kanë dy atmosfera të ndryshme dhe një shesh urban me gjelbërim skulptural për pjesën komerciale, i cili pozicionohet ngjitur me rrugën kryesore dhe një hapsirë të gjelbër në pjesën e pasme të objektit.

Dyqane

Njësi shërbimi 2109/2   |  
96.90m 2

SUPER OKAZION: 
121.200 €
80.000 €

Depo

Depo 210001   |  
8.10m 2

SUPER OKAZION: 
4.050 €
3.600 €

Depo 110001   |  
8.10m 2

SUPER OKAZION: 
4.050 €
3.600 €

Depo 3101   |  
8.50m 2

SUPER OKAZION: 
4.250 €
3.600 €

Vendparkim

Vend Parkim 11034   |  
26.60m 2

SUPER OKAZION: 
13.300 €
12.000 €

Vend Parkim 11033   |  
26.60m 2

SUPER OKAZION: 
13.300 €
12.000 €

Vend Parkim 11032   |  
26.60m 2

SUPER OKAZION: 
13.300 €
12.000 €

Vend Parkim 11035   |  
26.80m 2

SUPER OKAZION: 
13.400 €
12.000 €

Vend Parkim 11008   |  
27.20m 2

SUPER OKAZION: 
13.600 €
12.000 €

Vend Parkim 11004   |  
27.20m 2

SUPER OKAZION: 
13.600 €
12.000 €

Vend Parkim 21026   |  
27.20m 2

SUPER OKAZION: 
13.600 €
12.000 €

Vend Parkim 11003   |  
27.20m 2

SUPER OKAZION: 
13.600 €
12.000 €

Kërko njësinë tënde!


X

Çmimet

Dyqane nga:
1000 Euro/m2

Garazhe nga:
450 Euro/m2