201

310.000 €
Njësi: 
Njësi Shërbimi
Shkalla: 
2
Kati: 
1
Sip: 
124.0 m2
Shkarko Planimetrine: 

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Rezervo Takim

:

Kërko njësinë tënde!

Kontakt Shpk

A  Siri Kodra Str 206  Al - 1017 Tirana
T  +35542225338  C  +355684049444
 info@kontakt.al   kontakt.al

Footer Newsletter

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt

X