Dritare plastike

Dritaret duhet të sigurojnë mbrojtje efektive ndaj kushteve të pafavorshme të motit, zhurmave, dhe të kenë një raport të mirë në kosto-cilësi. Sistemet tona të dritareve plastike janë dopio xham dhe të mbushur me gaz Argon midis tyre për termoizolim.

 

 

Kërko njësinë tënde!